Найкращі місця для дегустації в Україні

Знаходьте й бронюйте цікаві та унікальні простори для дегустації поруч з вами.

Популярні простори для дегустації


Глібівка, Київська область
від 1 000 грн/година


Київ, Соломʼянський район
від 1 500 до 2 000 грн/година


Київ, метро Берестейска
від 400 до 1 000 грн/година


Одеса, Приморський район


Одеса
від 400 до 2 500 грн/година


Київ, метро Лукʼянівська
від 550 до 850 грн/година


Київ, метро Політехнічний інститут
від 850 до 1 150 грн/година


Київ, Соломʼянський район
від 1 000 до 1 200 грн/година


Київ, метро Університет
від 500 до 1 000 грн/година


Київ, Соломʼянський район
від 630 до 700 грн/година


Київ, Печерський район
від 5 000 грн/година


Київ, Подільський район
від 1 500 грн/година


Київ, метро Вокзальна
від 400 до 1 300 грн/година


Київ, метро Палац спорту


Київ, метро Виставковий центр


Київ, Святошинський район
від 650 до 1 800 грн/година


Київ, метро Славутич
від 700 до 1 200 грн/година


Київ, Голосіївський район
від 300 до 1 500 грн/година


Київ, метро Виставковий центр
від 800 до 1 900 грн/година

Як це працює?

1

Знайдіть ідеальний простір
Перегляньте опис приміщення, фото, умови та ціну

2

Домовтеся про оренду
Звʼяжіться та узгодьте дати оренди

3

Приходьте та надихайтесь
Отримуйте незабутній досвід та приходьте ще

Місця для дегустації в Україні - загальний рейтинг

4.9 із 5.0
  7 відгук(ів)

Останні відгуки

★★★★★   5 из 5.0

 Дуже сподобалось багато місця та є танспол


★★★★★   5 из 5.0

 Проводили съемку в спейсе. Оформили место полностью под себя, спасибо админам за помощь.


★★★★★   5 из 5.0

 хороше місце для івентів. Дуже рекомендую. Хороші ціни, центр, багато розваг.


★★★★★   5 из 5.0

 праздновали здесь детский день рождение. Деткам очень понравилось и нам тоже.


★★★★★   5 из 5.0

 Интересное место, делали здесь вечеринку остались довольны.


Дегустація – це процес оцінки та споживання різних продуктів, страв чи напоїв з метою визначення їх характеристик та якості. Якщо ви плануєте провести дегустацію, то ось кілька кроків, які допоможуть вам зробити її якісною та цікавою:

  • Визначте ціль дегустації. Чи ви хочете вивчити характеристики конкретного продукту, порівняти його з іншими, чи просто насолодитися смаком та ароматом? Від цього залежатимуть види продуктів, які ви виберете для дегустації.
  • Виберіть продукти для дегустації. Важливо врахувати, що продукти повинні мати однакову категорію та стиль, щоб порівнювати їх між собою. Наприклад, якщо ви дегустуєте вино, то виберіть вина однієї категорії (червоне, біле, сухе, напівсолодке тощо).
  • Підготуйте простір та інструменти для дегустації. На кожному місці повинен бути келих та підставка для продукту. Дегустацію можна проводити на спеціальних кухнях, відкритих майданчиках чи у івент холі.
  • Визначте порядок дегустації. Зазвичай продукти дегустуються по черзі, щоб не перетворювати смак і аромат пізніших продуктів. Наприклад, для вина краще спочатку дегустувати біле вино, потім рожеве, а в кінці – червоне.
  • Оцінюйте продукти. Кожен продукт оцінюється за кількома параметрами, таких як вигляд, запах, смак, текстура тощо. Оцінюйте кожен параметр від 1 до 10, а потім складайте загальну оцінку.
  • Обговоріть результати дегустації. Після завершення дегустації, обговоріть результати з учасниками та зробіть висновки про кожен продукт. Якщо дегустацію проводили з метою вибору найкращого продукту, то визначте переможця.
  • Насолоджуйтеся процесом. Найголовніше – насолоджуйтеся процесом дегустації та отриманими враженнями від продуктів.

Загалом, проведення дегустації – це захопливий та цікавий процес, який допоможе вам вивчити більше про різні продукти та їх характеристики. Важливо дотримуватися правил та рекомендацій, щоб зробити дегустацію якісною та корисною для учасників.

Розміщуйте простір та знаходьте своїх клієнтів

Приєднуйтесь та розкажіть тисячам відвідувачам про ваш простір!


Додати простір

 

Найпошитреніші питання про оренду приміщень для дегустації

Яка вартість оренди приміщень для дегустації?

Вартість оренди приміщень для дегустації починається від 300 грн/година, а середня вартість - від 1011.3 грн/година. Як правило, ціна залежить від необхідної площі простору, кількості людей, зручностей у залах,місцезнаходження та того, що включено у вартість оренди: обладнання, меблі, декорації і т.д. Скористуйтеся фільтром по ціні: щоб підібрати простір у вашому бюджеті.

Як обрати приміщення для дегустації?

Почніть вибір приміщення для дегустації зі створення списку вимог, визначте заплановану кількість людей та бюджет. Також визначте тривалість оренди - скільки годин займе захід у просторі, чи буде це вночі, вдень або ж рано вранці. Якщо є така можливість одразу зробіть список усіх можливих дат, щоб швидко зорієнтуватися якщо потрвбний вам час буде вже зайнятий. Перегляньте усі доступні у вашому місті чи районі простори для дегустації, ознайомтеся з описом залів та фотографіями, щоб усі співпадало з вашими очікуваннями. Далі, звʼяжіться з простором та ще раз уточніть у Адміністратора чи все що вам потрібно є в наявності у приміщенні для оренди і якщо все окей - бронюйте.

Скільки є креативних просторів для дегустації?

19 із 252 просторів України готові надати приміщення у оренду для дегустації.